Aseet ja patruunat » Ilma-aseet ja tarvikkeet » Gamo Black 1000 IGT ilmakivääri

Gamo Black 1000 IGT ilmakivääri

Tuotekoodi: GA04-61100297-IGT

Gamo Black 1000 IGT on kevyt ja tehokas ilma-ase aikuisille. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

279.00 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 14.60 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 1 kpl

Paino: 2.5 kg

IGT- versiossa jousimekanismin tilalla on uudenaikainen typpikaasusylinteri, joka helpottaa lataamista ja tuottaa värähtelemätöntä tehoa. Synteettinen, moderni musta tukki, jossa uudenlainen otetta parantava kuviointi. Black 1000 sisältää viimeisimpiä GAMO-innovaatioita, kuten tarkan SAT (Smooth Action Trigger) -laukaisukoneiston ja iskua vaimentavan SWA (Shock Wave Absorber) -perälevyn. Lisäksi rekyylin vaikutusta pienentävä RRR (Recoil Reducing Rail) -kiikarikisko, joka mm. pidentää tähtäinkiikarin käyttöikää.
Black 1000 IGT

GAMO
Espanjalainen Gamo on maailman johtava ilma-aseiden valmistaja, joka on toiminut alalla jo yli 60 vuotta. Gamo- tuotteissa yhdistyvät toiminnallisuus, innovatiivisuus ja nykyaikaiset valmistustekniikat. Jokainen tehtaalta lähtevä ilmakivääri on valmistettu tarkkojen laatuvaatimusten mukaisesti.

Kaikki Gamo-ilmakiväärit myös tarkastusammutaan ennen lopullista hyväksymistä. Tuotannossa on satsattu ympäristöystävällisyyteen ja esimerkiksi 96 % metalliosien sinistyksessä käytettävästä vedestä on kierrätettyä ja puhdistettua. Gamon laajasta valikoimasta löydät paljon erilaisia ja erityyppisiä ilma-aseita ja tarvikkeita. Yhteisenä tekijänä on tuotteiden varma ja tasainen laatu.

 

TEKNISET TIEDOT

Malli

Kaliiperi

Lisäkuvaus

Lähtönopeus

Pituus

Paino

Tähtäin

Black 1000 IGT

4.5 mm

Teho: 24 J

386/305 m/s

110 cm

2.5 kg

TruGlo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Lähtönopeudet PBA-luodilla/lyijyluodilla


Huom! Asetta ei luovuteta alle 18 vuotiaalle.