Aseet ja patruunat » Kiväärit » Kivääri SIG SAUER 550-1 Sniper, 223 Rem.

Kivääri SIG SAUER 550-1 Sniper, 223 Rem.

Tuotekoodi: SS550-1KI

Nyt myynnissä todella harvinainen puoliautomaatti kivääri SIG SAUER 550-1 Sniper (223 rem.) Ase on nimensä mukaan suunniteltu tarkka-ammunta kivääriksi Sveitsin armeijan ja poliisin erikoisjoukoille. Tähän tuotteesen ei saa ensiostajan 10% alennusta.

7900.00 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 1.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 1 kpl

Paino: 7.6 kg

Voidaan ostaa normaalilla metsästysaseluvalla ( itseataava kertatuli ), ei siis tarvitse “ muu ase lupaa”.

Tämä laadukas SIG SAUER 550-1 Sniper on valmistettu Sveitsissä. Ase poikkeaa normaalista SIG SAUER 550 mallin aseesta paljon.

Ase on kaasutoiminen ( säädettävällä kaasuportilla ) ja erittäin nopea ampua ja helposti puhdistettavissa. Aseessa on paksu 10 nousulla oleva piippu. Mukana tulee 2 lipasta ( toinen rajoitettu puu palikalla max 3. ) toinen 20 patruunan lipas radalle. Lippaat läpinäkyvät ja voidaan liittää toisiinsa lippaan kyljissä olevilla tapeilla. Taittoperä jossa säädettävät poskipakat ja jalusta. Aseella ei voida ampua perän ollessa taitettuna. Lipaskaari taitetavissa sivulle, eli voidaan ampua rukkaset / paksut hanskat kädessä, kaksitoiminen laukaisu joka todella miellyttävä ampua.

Kyseistä asetta valmistettu kahdella eri kiikaritähtäimellä, Zeiss tai viranomaiskäyttöön tarkoitetulla Zeissin tekemällä Hendsolt ZF 1.5-6 X 42 BL kiikarilla, joka tässä aseessa.

- Äänenvaimennin

- Suujarru

- Taittoperä ( ei voida ampua perän ollessa taitettuna )

- Piipun pituus 650 mm

- Aseen pituus taitettuna 905 mm

- Paino 7. 02kg

- Kiinteä bibod aseen alla, voidaan taittaa molempiin suuntiin

- Hendsolt kiikaritähtäin ( Zeissin viranomais ja sotilaskäyttöön tehty tähtäin ) 

- Piipun lämpöväreilyä estävä “vyö”

- Puhdistus setti

- Kantohinna

- Lukittava säilytys / kantolaukku jonka arvo n 2000€

- Käytetty, erittäin vähän ammuttu.

 

Aseita on valmistettu pienehkö erä 90- luvun taitteessa erikoisjoukoille. Aseen hinta viranomaisille oli noin 10 000 USD kpl.

Huom! Tämä ase on todellinen keräilyharvinaisuus, kyseinen SIG SAUER malli on ns. kiellettyjen aseiden listalla USA:ssa.

 

Toimi näin:

1. Osta haluamasi ase nettikaupasta
2. Toimita meille alkuperäinen poliisin myöntämä ampuma-aseen hankkimislupa allekirjoitettuna (kaikki 4 kappaletta) sekä kopio henkilöllisyystodistuksestasi postitse.

Toimita alkuperäinen hankkimislupa sekä kopio henkilöllisyystodistuksesta osoitteeseen:

OneGear Oy

Puistotie 19

72400 Pielavesi

3. Liitä mukaan myös verkkokaupan tilausnumero tai kopio tilausvahvistuksesta. Palautamme asiakirjat tilauksen toimituksen yhteydessä.
4. Matkahuolto lähettää sinulle testiviestin, kun tilaus on noudettavissa.