Elektroniikka » Koiratutkat

b-bark panta 2015 (BMAX)

Huipputeknologialla varustettu, alan ammattilaisten huolellisesti suunnittelema ja oikeista materiaaleista valmistettu b-bark-panta nostaa koirapaikannuslaitteiden suorituskyvyn uudelle tasolle.

Tuote lisätty
679.00 €

Laturi Xtar VC2 plus Li-ion-nimh

2-osainen Laturi Li-ion/NiMH akuille

Tuote lisätty
19.90 €
-4% Ultracom Koira-GPS

Ultracom Koira-GPS

Ultracom Koira-GPS

 

Klassinen pantamalli Ultracom Koira-GPS on saavuttanut ansaitun suosion erinomaisella käytettävyydellään, toimintavarmuudellaan ja kestävyydellään. Panta on täysin vesitiivis. Voit vaihtaa siihen itse akut ja SIM-kortin. Pantaa on saatavana lyhyenä 2-akun mallina sekä pitkänä 4-akun mallina.

Huom: Pakkaus ei sisällä akkuja tai laturia.

Toimitusaika 3-7vrk

Tuote lisätty
559.00 €
539.00 €
-3% Ultracom Novus

Ultracom Novus

Ultracom Novus on uudensukupolven GSM/GPS paikannuslaite. Joustavalla muotoilulla ja vaihdettavalla pantaosalla varustettu tutka sopii kaiken kokoisille koirille. Tarkka haukkulaskuri sekä haukunkuuntelu varmistavat metsästyksen sujuvuuden. Tehokkaat virransäästö ominaisuudet takaavat akun riittävyyden pidemmilläkin jahdeilla.

ULTRAPOINT lippis kaupanpäälle!!

Huom: Pakkaus ei sisällä akkuja tai laturia.

Toimitusaika 3-7vrk

Tuote lisätty
720.00 €
699.00 €

Ultracom ohjelmisto Pro

Ultrapoint PRO

 

PRO-ohjelmisto on täydellinen ohjelmisto metsästäjälle. Yksinkertaisen käyttöliittymän ja monipuolisten toimintojen ansiosta ohjelmisto soveltuu niin koira-GPS-laitteiden paikantamiseen kuin maaston tutkimiseen.

PRO-ohjelmisto on yhteensopiva Windows Phone-, Android- ja Apple iOS- käyttöjärjestelmää käyttävien puhelimien sekä tablettien kanssa. Ohjelmistolisenssi sisältää MML:n tarkat maastokartat, ilmakuvakartat sekä vesistöjen syvyyskäyrät. Ohjelmistolisenssiin sisältyy myös kartta-aineistoja Ruotsista, Virosta, Norjasta, Tanskasta ja Ranskasta. Ohjelmistolisenssi on siirrettävissä puhelimesta ja numerosta toiseen.

 

Tuote lisätty
99.00 €