Elektroniikka » Vakuumikoneet

-11% Atemi 2260 vakuumikone

Atemi 2260 vakuumikone

Atemi 2260 120W kompakti vakuumikone on helppokäyttöinen, tehokas ja tyylikäs tyhjiöpakkauslaite. Säilyttää elintarvikkeiden tuoreuden jopa viisi kertaa pidempään kuin perinteiset säilytysmenetelmät. Suojaa elintarvikkeita kylmävaurioilta. Kalan ja lihan marinointi kestää vain minuutteja tuntien asemesta. Soveltuu kuivien ja kosteiden elintarvikkeiden vakumointiin. Anti crush -toiminto herkille elintarvikkeille. Pusseja voi käyttää elintarvikkeiden lämmittämiseen mikroaaltouunissa sekä poreilevassa vedessä. Pussit ovat uudelleenkäytettäviä ja konepesun kestäviä. Kompakti koko, helposti puhdistettava. Mukana aloituspaketti pusseja.

Tuote lisätty
89.00 €
79.00 €

Atemi nordic vakuumiputki 28x5x2

Atemi Nordic vakuumiputket ovat valmistettu elintarvikemuovista ja ne täyttävät kaikki EU:n ruoka-aineiden säilömiseen vaadittavat standardit. Atemi Nordic vakuumiputket ovat erittäin tiheäuraiset sisältä joka varmistaa, että ilma poistuu tasaisesti koko pussin alueelta. Materiaali ei halkea tai ratkeea pakastettaessa. Atemi Nordic vakuumirullia on saatavana kahta leveyttä 22cm ja 28cm. ja rullan pituus on 5m. Yhdessä pakkauksessa on kaksi rullaa eli yhteensä 10m vakuumiputkea. Rullan etu valmiiseen pussiin nähden on se, että siitä voi tehdä juuri oikean pituisen pakkauksen ja näin hukkaa ei pääse syntymään. Lisäksi pitkien vakuumoitavien tuotteiden kuten esim. savustetun kalan fileen vakuumointi onnistuu kätevästi.  Muista, että vakuumoitavan tuotteen ja pussin sisäreunojen väliin on jäätävä tyhjää tilaa jotta ilma pääsee varmasti poistumaan joka puolelta.

Tuote lisätty
11.90 €
-7% Vakuumipussi 22X30 CM 50 kpl

Vakuumipussi 22X30 CM 50 kpl

Atemi Nordic vakuumipussit ovat valmistettu elintarvikemuovista ja ne täyttävät kaikki EU:n ruoka-aineiden säilömiseen vaadittavat standardit. Vakuumipussit ovat erittäin tiheäuraiset sisältä, joka varmistaa, että ilma poistuu tasaisesti koko pussin alueelta. Materiaali ei halkea tai ratkea pakastettaessa. Yhdessä pakkauksessa on 50kpl arkkeja. Valmiin pussin eli arkin etu rullaan nähden on sen nopea käytettävyys, koska se on valmiiksi kolmelta kantilta hitsattu kiinni. Muista, että vakuumoitavan tuotteen ja pussin sisäreunojen väliin on jäätävä tyhjää tilaa jotta ilma pääsee varmasti poistumaan joka puolelta.

Tuote lisätty
13.90 €
12.90 €

Vakuumiputki 22X5X2 5 Metriä

Atemi Nordic vakuumiputket ovat valmistettu elintarvikemuovista ja ne täyttävät kaikki EU:n ruoka-aineiden säilömiseen vaadittavat standardit. Atemi Nordic vakuumiputket ovat erittäin tiheäuraiset sisältä joka varmistaa, että ilma poistuu tasaisesti koko pussin alueelta. Materiaali ei halkea tai ratkea pakastettaessa. Yhdessä pakkauksessa on kaksi rullaa eli yhteensä 10m vakuumiputkea. Rullan etu valmiiseen pussiin nähden on se, että siitä voi tehdä juuri oikean pituisen pakkauksen ja näin hukkaa ei pääse syntymään. Lisäksi pitkien vakuumoitavien tuotteiden kuten esim. savustetun kalan fileen vakuumointi onnistuu kätevästi.  Muista, että vakuumoitavan tuotteen ja pussin sisäreunojen väliin on jäätävä tyhjää tilaa jotta ilma pääsee varmasti poistumaan joka puolelta.

Tuote lisätty
9.90 €