Kalastus » Heittokalastus » Vavat » Jigivavat » Shimano Catana DX 180 -haspelivapa ( jigivapa )

Shimano Catana DX 180 -haspelivapa ( jigivapa )

Tuotekoodi: 11SH-HSCATDX180MHJ

Shimano Catana 80MHJ DX -vapa jatkaa samalla linjalla tarjoten nautittavaa kalastusta ja hintaluokkansa parhaita ominaisuuksia, joita yleensä löytyy vain kalliimmista vavoista. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

49.00 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 3 kpl

Paino: 0.4 kg

Shimano Catana -avokelasarja on jo klassikon maineessa, edustaen erittäin hyvää hinta/laatu-suhdetta ja edullista hintaa.

Shimano Catana DX -vapojen kaksiosainen aihio on tehty XT30/40 -hiilikuidusta, jonka ominaisuuksia on parannettu GeoFibre-kuidulla. Näin aihiosta on voitu tehdä tunnokas ja kestävä. Heitettäessä solakan aihion ilmanvastus on pienempi, ja vavan kärki toimii nopeammin mahdollistaen tarkemmat heitot. Kokonaisuuden täydentää aito, luonnonkorkkikahva sekä Shimano Vibra Spot -kelakiinnike. Kelakiinnikkeessä on aukot peukalolle ja etusormelle, jonka kautta kalastajan etusormi ja peukalo koskettavat suoraa vavan aihiota, jolloin tuntuma siiman välittämiin vedenalaisiin tapahtumiin paranee.

Catana DX -sarja sisältää kattavan valikoiman haspelivapoja. Saatavana on myös Suomessa suunniteltu jigivapa (180MHJ), joka soveltuu erityisesti kuhan ja ahvenen kalastamiseen.

Aihio XT30/40 -hiilikuitua + GeoFibre -kuitua , VibraSpot -kelakiinnike , Lämmin luonnonkorkkikahva , Shimano Hardlite -vaparenkaat

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös