Kalastus » Jigikalastus » Abu Venturi Vertical- jigisetti ( oik. )

Abu Venturi Vertical- jigisetti ( oik. )

Tuotekoodi: 1430625

Tilapäisesti loppu!

Tähän kalastussarjaan on valittu huolella ensiluokkaiset osat erityisesti ahvenen ja kuhan jigikalastukseen, mutta soveltuu erinomaisesti myös muuhun kevyeen heittokalastukseen. Oikeakätinen kelaus. Suositushinta 198€, Kampanja tarjous 129,90€. Säästä 68,10€.

129.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 1 kpl

Paino: 1.0 kg

Tyylikkäässä Abu Garcia Pro Max- matalaprofiilikelassa on vaativaa kalastusta kestävä rakenne. Peräti 7 ruostumatonta kuulalaakeria takaavat tasaisen käynnin kelatessa. Kelassa on pehmeätoiminen Power Disk- kalastusjarru sekä säädettävä MagTrax- magneettiheittojarru, joka estää tehokkaasti siimaa sotkeutumasta heitettäessä. Jämäkkä yksiosainen grafiittirunko ja alumiinipuola pitävät kelan kevyenä. Kelalla on painoa 207g. Koneistettu puola on korroosionkestävä ja kelassa on ergonominen kampi sekä tähtipyörä.

Vavaksi on valittu 6 jalkainen ( 183 cm ) 5-25g Abu Garcia Venturi Casting. Tämä ensiluokkainen uutuusvapa on 30T- hiilikuitua. Se on suunnittelunsa vuoksi kevyt ja tasapainoinen. Täyskorkkikahva on kestävä ja takaa käyttömukavuuden kylmälläkin säällä. Vaparenkaat on valmistettu ruotumattomasta teräksestä. Pohjoismaisiin kalastusolosuhteisiin soveltuvat toiminnot.