Kalastus » Jigikalastus » Pottukoira jigikalastussetti kuhalle ja ahvenelle.

Pottukoira jigikalastussetti kuhalle ja ahvenelle.

Tuotekoodi: PJKADOG

Vapana laadukas 2- osainen Mikado Nihinto TT Zander 210cm, kelana Mikado Golden Eye 1007FD, sekä laadukas Octabraid kuitusiima valmiiksi kelalle puolattuna. Settiin sisältyy hyväksi havaitut kalastusvalmiit jigit 20 kpl.

169.00 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 10.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 2 kpl

Paino: 1.0 kg

VAPA:Tämä vapasarja on omistettu erityisesti kuhan jahtaamista varten. Usein kuhankalastuksessa tärkein asia on nopea reagointi lähes olemattomaan tärppiin. Kuhan suu on erittäin kova, mikä tarkoittaa että vastaiskun tulee olla tarpeeksi voimakas, jotta koukutus varmistuu. TT tarkoittaa Tip Tube systeemiä, joka tarkoittaa, että kärki on ontto, ollen siten herkkä, mutta ei pehmeä. Tämä antaa suoran kontaktin vieheeseen ja mahdollistaa reagoinnin pienimpäänkin tärppiin voimakkaalla vastaiskulla.

KELA:Tämä laadukas avokela on käyttövalmis heti kun avaat sen paketista. Uutuusavokela on valmiiksi puolattu laadukkaalla Octa-braid monikuitusiimalla. Golden Eye avokela on valmistettu kevyestä ja kestävästä materiaalista. Wormshaft-järjestelmä takaa siistin siiman puolauksen kelalle. Täydellisen tasapainoinen koneisto ja raskaaseen käyttöön tarkoitettu CNC-kahva takaavat kelan toimivuuden ja pitkäikäisyyden.

JIGIT: Pottukoiran valitsemat hyväksi todetut jigit. Sisältää mm. Mikado Furye, speedo, Nihondo, Fishunter jne.Värit saattavat vaihdella saatavuuden mukaan. 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös