Kalastus » Otsavalot » Tikka XP LED otsavalaisin

Tikka XP LED otsavalaisin

Tuotekoodi: E99HN

Otsalamppu: Uuden ACTIVE -sarjan suorituskykyisin pieni LED otsavalaisin vakiovoimakkuudella. Monikeilainen valkoinen valo ja punainen valo.

64.95 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 1 kpl

Paino: 0.2 kg

 

Soveltuu aktiiviseen käyttöön lähivalaisutarpeisiin ja nopeaankin liikkumiseen: Juoksuun, kävelyyn, matkailuun, perhekäyttöön, retkeilyyn, kiipeilyyn, veneilyyn ja kaupunkiolosuhteisiin. Tuo valon aina katseen suuntaan ja jättää molemmat kädet vapaiksi. Levenevä otsapanta pitää valaisimen paikoillaan myös aktiivisessa liikkumisessa.

CONSTANT LIGHTING -vakiovoimakkuusteknologia: Valon voimakkuus ei himmene paristojen tyhjentyessä. Valkoisella valolla kaksi eri muotoista valokeilaa, neljä vakiovoimakkuutta ja vilkku, joiden avulla valaistus ja paloaika saadaan käyttötarpeen mukaisiksi. Valkoisen valon muotoa voidaan muuttaa käyttötarpeen mukaan leveästä lähivalosta kapeaksi kohdevaloksi (leveä, yhdistelmäkeila, kohdevalo). Suorituskyky, jolle valaisin takaa ilmoitetun paloajan:

Boost: Hetkellinen valovirta 160 lumenia, kantama 70 metriä 10 sek ajan

Nopea liikkuminen: Vakiovalovirta 120 lumenia ja kantama 50 metriä 2 h ajan

Liikkuminen: Vakiovalovirta 45 lumenia ja kantama 30 metriä 6 h ajan

Lähivalaistus: Vakiovalovirta 30 lumenia ja kantama 20 metriä 12 h ajan

(Ilmoitettujen paloaikojen jälkeen valaisin toimii vielä varavirtatilassa vähintään 40 h 5 lumenin valovirralla).

Valkoinen vilkku: havaittavissa 2000 m päästä 200 h ajan

Punainen hämäränäön säilyttävä jatkuva valo (kantama 5 m 100 h ajan), ja käyttäjän havaittavuutta parantava punainen vilkku (havaittavissa 400 m päästä 400 h ajan).

Toimii kolmella AAA paristolla (sis.). Ilmoittaa paristojen vaihtotarpeesta etukäteen. Painonappikytkin, jota on helppo käyttää myös käsineet kädessä. Kytkimen elektronisen lukituksen ansiosta valaisin ei mene tarkoituksettomasti päälle (esim. taskussa tai repussa).

Elastinen, levenevä, säädettävä ja konepesun kestävä Petzl Long Life tekstiilotsapanta. Kontaktipinnat ruostumatonta terästä.

Paristokotelo helposti avattavissa paristojen vaihtoa varten. Voidaan käyttää myös NiMh akuilla tai litiumparistoilla.

Paino: 85g (sis.paristot).

Vesitiiviys: IPX4 Roiskeveden kestävä.

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. CE.

Valmistusmaa Ranska.


Lisävarusteet: Kypäräkiinnikesarja (esim. työkypäriin, kiipeilykypäriin ja pyöräilykypäriin): E04405. Poche kuljetuskotelo, jolla valaisin voidaan kuljettaa paikassa josta se on helposti otettavissa käyttöön: E93990.