Kalastus » Perhokalastus » Tarvikkeet » Maailman parhaat perhot

Maailman parhaat perhot

Tuotekoodi: 9789522207371

Uusien perhomallien määrä kasvaa vuosittain perhokalastajien löytäessä kohteekseen uusia kalalajeja. Mistä voimme tietää, mitkä ovat parhaita?

44.00 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 1 kpl

Paino: 1.6 kg

 

 

Tämä kauniisti kuvitettu teos tarjoaa vastauksen - perhosidoksia ammattioppailta, jotka saavat kalaa huonoimmissakin olosuhteissa. Teos esittelee kaksisataa perhoa, jotka eri puolilta maailmaa kotoisin olevat ammattioppaat ja kekseliäät perhonsitojat ovat kehittäneet. He jakavat työnsä hedelmät kanssasi ja kertovat parhaista tavoista kalastaa näillä perhoilla. Jokainen perho on kehittäjänsä oivalluksen, kokeilun ja tutkimisen tuotos.

Jokainen artikkeli sisältää valokuvan perhosta suurennettuna ja luonnollisessa koossa, listan tarvittavista materiaaleista ja kohta kohdalta etenevän sidontaohjeen. Jokaisen perhon kehittäjä kertoo lisäksi miten, milloin ja missä hänen luomuksellaan kannattaa kalastaa ja tarjoaa näin käyttöösi tiivistetyssä muodossa vuosien kokemuksensa perhokalastuksesta.

Perhosidokset suunniteltu yleisimpien makean ja suolaisen veden saaliskalojen pyyntiin. Näihin lajeihin kuuluvat taimen, Atlantin lohi, Tyynenmeren lohet, steelhead, juovabassi, punanapsija, purjekala, marliini, barramundi, naiskala ja monta muuta lajia.

Kustantaja: Readme.fi

Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 09.2013

ISBN: 9789522207371

Hinta: 44.00 euroa

Sivuja: 288

Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu

Väri: Nelivärinen