Kalastus » Perhokalastus » perhovavat » SAGE ONE 9´jalkaa, luokka 6

SAGE ONE 9´jalkaa, luokka 6

Tuotekoodi: 6904ONE

Kevyt, jäntevä ja nopea perhovapa kokeneemmalle heittäjälle. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

969.00 €
726.75 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 33.30 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 1 kpl

Paino: 0.2 kg

Vavoilla on todella nautinto heittää perinteistä yliolanheittoa ja siima lentää pienellä vaivalla. Vavalla heittää herkästi ja tarkasti pieniä perhoja ja tarvittaessa myös suurempiakin streamereitä vaivattomasti. Vapa on kuin käden jatke, joka välittää siimanliikkeet vapakäteen erinomaisesti. Vapa toimi moitteettomasti myös tuulisissa olosuhteissa.

Ensivaikutelma voi antaa vavasta todella ”kankimaisen”vaikutelman pehmeimmillä kokotoimisilla vavoilla heittämään tottuneille kalastajille. Vaikka vapa tuntuu kärkitoimiselta, vavan toiminta muuttuu sitä kuormittaessa. Raskaammalla kuormituksella ja kaloja väsyteltäessä vavan tyviosa lähti taipumaan yllättävän hyvin, ja kalojen väsytteleminen onnistui mallikkaasti.

Suosittelemme uusia Sage One -vapoja kalastajille, jotka ovat tottuneet kalastamaan lyhytiskuisilla ja kärkitoimisilla vavoilla. Emme kuitenkaan suosittele vapaa aloittelijoille, sillä heitoissa pienimmätkin virheet kostautuvat välittömästi. Vavat vaativat tarkan ajoituksen.

Sage One -vavat ovat neliosaisia ja toimitetaan kangaspussissa ja metallisessa pulverimaalatussa vapaputkessa. Aihion väri on musta, komponentit ovat laadukkaita ja viimeistely hyvää tasoa.

Kaikilla Sage-vavoilla 1 vuoden takuu materiaali- ja valmistevirheitä vastaan. Lisäksi elinikäinen Sage-korjauspalvelu, joka sisältää vavan korjauksen tai vaihdon uuteen.

 

Sage on meille useimmille pidempään perhokalastusta harrastaneille tuttu tuotemerkki jo vuosikymmenten takaa. Vuonna 1980 legendaarinen vapasuunnittelija Don Green perusti vapatehtaan Amerikassa Bainbridgen saarella. Tehdas tunnettiin aluksi nimellä Winslow Rod Company, mutta nimi muuttui hyvin pian Sageksi. Vielä nykyisinkin maineikkaat vavat kasataan tuolla samaisella saarella.

Testattavaksi saadut Sage One- sarjan vavat on valmistettu uudella teknologialla. Ensivaikutelmaltaan vapa tuntui kevyeltä, jäntevältä, nopealta ja joidenkin testaajien mielestä liiankin ”kankimaiselta”. Kalastuksessa vapa osoittautui kuitenkin erinomaiseksi työkaluksi kokeneimmille heittäjille.

Konnetic ™-teknologia

Kolmen vuoden suunnittelu ja uuden Konnetic teknologian hyödyntäminen ovat tuoneet markkinoille uudentyyppisen vapasarjan. Konnetic ™-tekniikan soveltaminen on erittäin kehittynyt prosessi, jonka avulla vapa-aihion seinämän halkaisijaa saadaan ohennettua. Näin vavoista on saatu 25% keveimpiä kuin vanhemmat vastaavat Sage- vavat. Keveys parantaa aihion hyötysuhdetta, jolloin pienemmällä heittoon käytetyllä voimalla saadaan suurempi siimanopeus.

Valmistusmenetelmässä hiilikuidut kohdistetaan tarkasti pituussuunnassa, jolla saadaan aihioon vääntövakautta, eikä vapa toiminnassaan menetä energiaa puolelta toiselle. Toisin sanoen aihio ei heitettäessä värähtele sivuttaissuunnassa, jolloin vapa luovuttaa energian tehokkaammin ja on myös tarkkaheittoisempi.