Kalastus » Vieheet » Vyötiäinen vaappu » Vyötiäinen M20K vaappu

Vyötiäinen M20K vaappu

Tuotekoodi: M20K

Vyötiäinen on suunniteltu erityisesti lohijoilla tapahtuvaan lohensoutuun. Toimii niin vetouistelussa kuin heittokalastuksessa. Kelpaa lohien lisäksi myös muillekin petokaloille. Toimitusaika 1- 3 arkipäivää.

12.50 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 4 kpl

Paino: 0.1 kg

 

Vyötiäinen on Ismo Kesäsen kehittämä ja pitkän tuotekehittelyn tulos. Vyötiäinen valmistetaan äänihitsaamalla ABS-muovista, ja lopputuloksena on ontto homogeeninen ja tasalaatuinen vaappu. Vyötiäinen painaa leukalapusta riippuen koukkuineen noin 7 grammaa ja pituutta vaapulla on 7 cm. Ismo on saanut Vyötiäisellä 19 kilon ja 19,6 kilon lohet.

Kuvat näistä kaloista löytyvät Tenon Lohitupien kuvagalleriasta edellä mainituilta vuosilta.

Ensimmäisenä testi-iltana neljä vuotta sitten Vyötiäisen Ambulanssiin iski Karvionkosken sillan alta vajaan minuutin soutu-uistelun jälkeen hyväkuntoinen Kermajärvestä noussut kevättaimen, jonka mitat olivat 6,4 kg/85 cm.

Saman vuorokauden aikana niillä tuli lukuisia kirjolohia, pienempiä taimenia, kolme kookasta kuhaa, kaksi 4-5 kg:n haukea ja kaksi puolen kilon ahventa. Turha kai mainita, että tapahtumia seuranneet ostivat valmistajan pakit tyhjäksi.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös