Kengät ja jalkineet » Alpina Tundra Black vaelluskenkä

Alpina Tundra Black vaelluskenkä

Tuotekoodi: 4400000016692

Alpina Tundra kenkä on Trapperin lyhytvartinen sisarmalli. Tundra kengät soveltuu hyvin vaellus, metsästys, ja virkakengäksi. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

129.00 €
64.50 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 4 kpl

Paino: 0.8 kg

Kenkään kiinni valettu kumipohja on kilpailijoitaan joustavampi, mutta riittävän kiertojäykkä. Jos olet sovittanut Alpina Trappereita, huomaat, että Tundran pohja on siihen verrattuna aavistuksen verran jäykempi. Kumipohja pitää pystyssä liukkaallakin, sillä se ei kovetu pakkasella. Pyörretyn kärkensä ansiosta askel vie eteenpäin helposti.


Käyttömukavuusalue Tundralla on laaja, sillä voi tarvittaessa hyvinkin kulkea -20c pakkasilla, ja kesävaelluksella lyhyt varsi on vilpoisa.

Ominaisuudet:

- Materiaari 2,0mm nupukkinahkaa
- Kantavaimennettu, pitävä ja joustava kumipohja
- Vedenpitävä ja hengittävä Alpitex-kalvo
- Suomalaiseen jalkaan sopiva leveä lesti
- Valmistettu käsityönä Sloveniassa
- Irrotettavat pohjalliset
- Takuu 12kk

Alpina-kenkien hoito

Kenkiä tulee hoitaa puhdistamalla ne likaantumisen jälkeen harjalla ja kädenlämpöisellä vedellä.

Älä kuivaa Alpitex-kalvollisia kenkiä kuumassa auringopaisteessa tai patterin lähellä. Liian kuumat lämpötilat voivat pilata kalvon. Säännöllinen kyllästysaineen käyttö auttaa kalvoa säilyttämään vedenhylkivyytensä. Vältä öljypohjaisia kyllästeitä.


Muista kunnon sukat!

Kalvokenkä tarvitsee parhaiten toimiakseen parikseen kunnon sukat. Vältä puuvillaa, sillä sen kuidut imevät kosteutta. Suosittelemme Lenz- sukkia ( Teknistä ja villaa )

Retkeilyvaatteet.