Kengät ja jalkineet » Haix Airpower P3 kengät

Haix Airpower P3 kengät

Tuotekoodi: HA108001

Haix Airpower P3 kengät on suosittu, korkeavartinen kevytmaihari siviileille ja ammattilaiskäyttöön

169.00 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 10.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 2 kpl

Paino: 0.6 kg

- Varrellinen kevytmaihari hengittävällä ja vesitiiviillä Gore XCR-kalvolla

- Päällinen mustaa nahkaa ja tekstiiliä

- Kaupunkiolosuhteisiin suunnitellussa kengässä on kankainen varren alaosa

- Jalkaholvin tuki ja kiertojäykkä pohja sekä tehokas iskunvaimennus

- Hyvä pito, eristää kylmää ja toimii märissä olosuhteissa

- Öljyn ja bensan kestävä jalkine

- Nahan Sun Reflect -käsittely pitää jalat viileinä

- Varren korkeus 19,5 cm

- Niukka mitoitus ja kapea lesti, valitse normaalia isompi koko

Airpower P3 on Haixin suosittu korkeavartinen kevytmaihinnousukenkä, jossa on hengittävä ja täysin vesitiivis Gore XCR -kalvo. Tässä mallissa iso osa varresta on kangasta, joten kenkä soveltuu parhaiten kaupunkiolosuhteisiin – metsäiseen maastoon kannattaa valita Airpower P6! Kiertojäykkyys ja jalkaholvin tuki takaavat erinomaisen sivuttaistuen jalalle. Tehokas iskunvaimennus. Kuvioidun polyuretaanipohjan pito toimii sekä märässä että kylmässä, ja kenkä on öljyn ja bensan kestävä. Tehokas eristys koko pohjan alueella. Cambrelle-vuorikangas kengän sisällä vie kosteuden tehokkaasti sisäpuolelta ulkopuolelle. Päällinen on mustaa nahkaa ja kangasta. Nahan Sun Reflect -käsittely pitää jalat viileinä heijastamalla auringonvaloa pois jalkineesta. Varren korkeus 19,5 senttimetriä. Valmistettu käsityönä Euroopassa. Ammattilaiskäyttöön suunniteltu erikoisjalkine.

 

Oikean koon valitseminen: Airpower P3 -jalkinetta valmistetaan englantilaisin kokonumeroin puolen numeron välein. Tarkasti istuvan kengän mitoitus on suomalaisittain tiukka, joten kengästä on syytä valita yhtä tai kahta numeroa normaalia isompi koko.

 

Hoito: Käytä vain valmistajan suosittelemia hoitotuotteita! Haix suosittelee jalkineen hoitoon Hey Impra Active Polish -emulsiota, joka ei tuki nahan huokosia. Hey Impra Leder -nahankyllästespray tekee nahasta vettähylkivän ja säilyttää sen hengittävyyden. Gore-Tex-yhteensopiva.

 

Takuu: Kengillä on puolen vuoden vedenpitävyys- ja vuoden materiaali- sekä valmistusvirhetakuu.