Kengät ja jalkineet » Haix Tapio metsästys- ja vaelluskengät

Haix Tapio metsästys- ja vaelluskengät

Tuotekoodi: HA201008

Haix Tapio kengät on vaellus- ja metsästysjalkineiden aatelia sekä testien kestomenestyjä. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

289.00 €
158.95 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.60 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 2 kpl

Paino: 2.0 kg

 

Haix Tapio kenkä on korkeavartinen vaellus- ja metsästysjalkine, jossa on suomalaiseen jalkaan sopiva leveä lesti. Tapio tehdään vain Suomen markkinoille, ja se on suunniteltu erityisesti Suomen olosuhteisiin. Päälismateriaali on hengittävää ja vettähylkivää 2,4 - 2,6 mm vahvaa öljyttyä nupukkinahkaa, joka suojaa myös erilaisilta kemikaaleilta. Kumi-polyuretaaniyhdistelmäpohja, Haix Safety 2000, on täysin öljyn- ja bensankestävä. Pohjan kuviointi on karkea ja pitävä myös märässä ja kylmässä. Pohjan PU-vaimennusosa Haix-MSL® (Micro-Soft-Light-System) ei mustaa. Pohja on erittäin kiertojäykkä sekä tukee myös päkiän kohdalta, jolloin jalkine on erinomainen maasturi: tukee jalkaa kaikissa olosuhteissa. Hyvä rullaavuus takaa erinomaisen käveltävyyden myös kovilla alustoilla.

Kengän sisus on vuorattu vedenpitävällä 4-kerros Gore-Tex –laminaatti Cambrelle® -kankaalla. Se on erityisen hyvin hankausta kestävä, hygroskooppinen sekä edesauttaa hien haihtumista ja hengittävyyttä. Pehmustettu vuori estää hiertymien ja rakkojen syntymistä. Pohjalliset ovat anatomisesti muotoillut sekä konepestävät. Ne imevät hyvin kosteutta ja kuivuvat nopeasti. Kengissä on Haix –ilmajärjestelmään kuuluva Micro Dry –pehmuste varren yläosan sisäpuolella. Sisäpuolella ei ole yhtään ylimääräistä saumaa, joka pääsisi hankaamaan ja rakenne on hyvin kulutuksen kestävä. Kärjen kumisuojus suojaa varpaita ja erikoisvahvat nauhakiinnittimet varmistavat ettei nauhat aukea kesken vaelluksen.

Haix Tapio on vaellus- ja metsästysjalkineiden aatelia, testien kestomenestyjä, jolla on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Kengillä on puolen vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu sekä yhden vuoden vedenpitävyystakuu.

Kenkien hoitoon suosittelemme Hey-hoitotuotteita, jotka säilyttävät erikoismateriaalien ominaisuudet. Hey Impra Active Polish -lankki ei tuki nahan huokosia, eikä siis vaikuta haitallisesti jalkineen hengittävyyteen kuten käy, jos sivelet näihin tavallista jatsarirasvaa. Hey Impra Leder -nahan kyllästespray tekee nahasta vettähylkivän säilyttäen se hengittävyyden.

Tämä kenkä on luotu Suomen olosuhteisiin!

Koot: 36 - 49

Retkeilyvaatteet.

 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös