Laukut ja reput » Eskobag » Eskobag® Business, leveä

Eskobag® Business, leveä

Tuotekoodi: EB001OG

Business-sarjan tilavin malli. Toimii niin liikematkoilla kuin metsässäkin ja matkaan mahtuvat näppärästi mapit, läppärit ja ynnä muut tarpeelliset tavarat.

Sisämitat: leveys 17 cm, pituus 36 cm, korkeus 27 cm (ilman kantokahvaa)
Ulkomitat: leveys 20 cm, pituus 40 cm, korkeus 30 cm (ilman kantokahvaa)

 

239.00 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 13.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 8 kpl

 

Eskobag on uniikki suomalainen designtuote, joka soveltuu moneen käyttötarkoitukseen. Materiaali on erittäin kestävää ja paksua nautaeläimen nahkaa. Laukkuja on saatavana kahta eri väriä, mustaa ja ruskeaa. Mustassa laukussa soljet on valmistettu niklatusta kromista ja ruskeassa laukussa harjatusta messingistä. Laukun läppä suljetaan lukollisella painettavalla soljella, jossa on pikalukitus.

ESKOBAGIN TARINA

Mäntykangas humisee tuulen keinuttaessa puita hiljalleen. Aamuaurinko nousee ja ilman täyttää kostean, tuoreen puun tuoksu. Käsi hakeutuu termospullolle ja kaataa lämmintä, höyryävää nestettä mukiin. Tässä, kannon nokassa, aika pysähtyy.

Elämisen laatu rakentuu pienistä palasista. Arjen glamour – sitä veljessarja Savon sydämestä piti arvossaan. Oli tarve eväslaukulle, joka kestäisi metsäkoneen kyydissä ryteikköisellä tantereella ja palvelisi vielä seuraavaakin sukupolvea.

Yksi veljeksistä muisti nähneensä 1970-luvulla Esko-nimisellä metsien miehellä rouhean nahkalaukun, joka ei ollut kovassa ammattikäytössä rispaantunut. Kaikki tykötarpeetkin olivat niin nätisti yhdessä paketissa. Sehän oli kovempi kuin kantajansa!

Tuotekehitys polkaistiin käyntiin ja lopulta löydettiin taitava suomalainen suutari Eskobagia valmistamaan. Tästä käsityötaidonnäytteestä tuli nopeasti suosittu, kun veljesten nähtiin suu messingillä kantavan omia laukkujaan. Oli syntynyt kotimainen laatutuote, joka kestää katseiden lisäksi myös kovaakin kovempaa käyttöä!

Eskobag – kulutustasi kovempi

Piirosen veljekset, FinnHarvest Oy
Pasi, Oskari, Timo, Esa, Jarkko, Ossi, Eino ja Otto

www.eskobag.fi

Seuraa facebookissa: facebook.com/eskobag

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös