Laukut ja reput » Eskobag » Eskobag® Outdoor, eväslaukku

Eskobag® Outdoor, eväslaukku

Tuotekoodi: EB004OG

Tästä se kaikki lähti, Eskobagin eväslaukusta. Kun ei mistään löytynyt tarpeeksi jämäkkää laukkua, jossa eväät pysyisivät yhtenä kappaleena, piti sellainen laukku suunnitella ja laittaa tuotantoon. Tämän vahvempaa suomalaista käsityötaidonnäytettä saat hakea. Metsien miesten ja naisten ehdoton suosikki.

Sisämitat: leveys 17 cm, pituus 31 cm, korkeus 26 cm (ilman kantokahvaa)
Ulkomitat: leveys 19 cm, pituus 38 cm, korkeus 30 cm (ilman kantokahvaa)

199.00 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 11.30 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 2 kpl

Eskobag on uniikki suomalainen designtuote, joka soveltuu moneen käyttötarkoitukseen. Materiaali on erittäin kestävää ja paksua nautaeläimen nahkaa. Laukkuja on saatavana kahta eri väriä, mustaa ja ruskeaa. Mustassa laukussa soljet on valmistettu niklatusta kromista ja ruskeassa laukussa harjatusta messingistä. Laukun läppä suljetaan lukollisella painettavalla soljella, jossa on pikalukitus.

ESKOBAGIN TARINA

Mäntykangas humisee tuulen keinuttaessa puita hiljalleen. Aamuaurinko nousee ja ilman täyttää kostean, tuoreen puun tuoksu. Käsi hakeutuu termospullolle ja kaataa lämmintä, höyryävää nestettä mukiin. Tässä, kannon nokassa, aika pysähtyy.

Elämisen laatu rakentuu pienistä palasista. Arjen glamour – sitä veljessarja Savon sydämestä piti arvossaan. Oli tarve eväslaukulle, joka kestäisi metsäkoneen kyydissä ryteikköisellä tantereella ja palvelisi vielä seuraavaakin sukupolvea.

Yksi veljeksistä muisti nähneensä 1970-luvulla Esko-nimisellä metsien miehellä rouhean nahkalaukun, joka ei ollut kovassa ammattikäytössä rispaantunut. Kaikki tykötarpeetkin olivat niin nätisti yhdessä paketissa. Sehän oli kovempi kuin kantajansa!

Tuotekehitys polkaistiin käyntiin ja lopulta löydettiin taitava suomalainen suutari Eskobagia valmistamaan. Tästä käsityötaidonnäytteestä tuli nopeasti suosittu, kun veljesten nähtiin suu messingillä kantavan omia laukkujaan. Oli syntynyt kotimainen laatutuote, joka kestää katseiden lisäksi myös kovaakin kovempaa käyttöä!

Eskobag – kulutustasi kovempi

Piirosen veljekset, FinnHarvest Oy
Pasi, Oskari, Timo, Esa, Jarkko, Ossi, Eino ja Otto

www.eskobag.fi

Seuraa facebookissa: facebook.com/eskobag