Metsästys » Metsästystarvike » Asereput » Savotta Koppelo

Savotta Koppelo

Tuotekoodi: 0614100

Erityisesti lintumetsälle suunniteltu Koppelo on kaksiosainen reppu.

139.00 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 1 kpl

Paino: 1.4 kg

 

Metsästäjän kaksiosainen asereppu. Erityisesti lintumetsälle suunniteltu Koppelo koostuu pehmustetusta luodikon aseenkantolaitteesta sekä tähän kiinnittyvästä ja erillisenäkin kannettavaksi sopivasta reppupussista. Ase tulee tukevasti selkäpehmusteen ja reppupussin väliin, ja kulkee siinä turvallisesti maastossa mukana.

Aseenkantolaitteesta irrotettuna reppupussia kannetaan yhden leveän, poikittain rinnan yli kulkevan olkaimen varassa, joka varmistetaan alhaalta vyötärönauhaan. Yksiolkaiminen rakenne antaa käsivarsille täysin vapaan liikeradan, joka verrattuna tavallisen selkärepun kantoon tekee aseen nostosta helpompaa. Kahisematon puuvillakangaskin kantaa kortensa kekoon metsästyskelpoisessa repussa. Mitään metsän ääniä peittävää kahinaa ja suhinaa ei Koppelosta kuulu.

Myös aseenkantolaitetta voi luonnollisesti kantaa ilman reppupussia. Tämä onkin kätevä tapa kuljettaa asetta vaikeakulkuisessa maastossa, kun haluaa pitää kädet vapaana.

Repun lokerointi

Reppupussi (mitat noin 40 x 35 x 20 cm) suljetaan narulla kiristettävällä suuaukolla, joka peitetään yhdellä pistosolkihihnalla varmistettavalla reilun kokoisella suojaläpällä. Hihnassa on reilusti pituutta, joka antaa reppupussille ylipakkausvaraa.

Reppupussin alaselässä on pienempi ulkotasku (mitat noin 22 x 25 x 7 cm), johonka saat kätevästi pakattua pienet tarvikkeet nopeasti saataville. Taskun ulkopuolella on lisäksi avoin verkkopussi.

Koppeloon kuuluu vakiovarusteena lantiovyölle kiinnitetty erillinen patruunatasku. Taskussa on kuminauhalenkkipaikat seitsemälle patruunalle. Taskun saa helposti irti vyöltä jos niin haluaa, ja sen vyölenkit sopivat tietenkin ihan tavallisellekin vyölle.

Repun kantaminen

Aseenkantolaitteen selkä, olkaimet ja lantiovyö ovat kaikki pehmustettuja. Sekä olkaviilekkeistä, että lantiovyöstä, löytyy reilusti säätövaraa. Reppupussin olkaviileke on leveä ja sekin pehmustettu. Olkaviileke kiinnittyy alapäästään reppupussin kevyeen vyötäröremmiin, joka tukevoittaa kantoa. Reppupussin selkämys on pehmustettu kevyesti antaen sille myös sopivasti ryhtiä.

Tekniset tiedot

Ulkomitat: korkeus 45 cm, leveys 35 cm, syvyys 30 cm.
Kokonaistilavuus: noin 30 l.
Paino: noin 1,4 kg.
Materiaalit: Parafiinikyllästetty puuvilla, polyesterinauhat ja muovisoljet.
Väri: vihreä.

Takuu

Tuotteella on kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Avainlipputuote. Valmistettu Suomessa