Outlet » Hunters Element Range Takki

Hunters Element Range Takki

Tuotekoodi: 4400000016326

Hunters Element Range on hiljainen ja vedenpitävä metsästystakki verkkovuorilla. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.


 

199.00 €
59.70 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 4 kpl

Paino: 0.6 kg

Harjattu pinta tekee puvusta hiljaisen ja 2-kerroslaminoidun kalvorakenteen ansiosta takki pitää vettä ja hengittää. Osittain mesh-verkosta ja nylonista koostuva vuori lisää...

Hiljainen ja vedenpitävä metsästystakki verkkovuorilla. Harjattu pinta tekee puvusta hiljaisen ja 2-kerroslaminoidun kalvorakenteen ansiosta takki pitää vettä ja hengittää. Osittain mesh-verkosta ja nylonista koostuva vuori lisää käyttömukavuutta, kun välikerroksia on vähemmän.


Kuten kaikissa Hunters Element -takeissa, Rangessa on hyvin muotoiltu huppu, jossa kiristyskuminauha kulkee lipan takana, jolloin hupun lippa suojaa kasvoja myös silloin kun nauhan kiristää. Takissa on yhdellä kädellä kiristettävät kuminauhat hupussa ja vyötäröllä sekä tarrakiristys ranteissa. Sivutaskut, povitasku ja yksi rintatasku.

- Teipatut saumat
- Verkkovuori
- YKK-vetoketjut


Desolve Veil Camo - kuinka se toimii?

Hunters Elementit omat Desolve-camokuosit on suunniteltu  käyttämällä apuna tietoa eläinten näkökyvystä.

Siinä missä perinteinen camokuosi pyrkii sulautumaan taustaan, Veil Camo toimii hämäämällä eläimen silmiä niin, että metsästäjän hahmo rikkoutuu, eikä eläin tunnista ihmisen hahmoa. Veil Camo toimii hyvin monissa eri ympäristöissä, ja on sävymaailmaltaan hyvin suomalaiseen luontoon sopiva.

Hunters Element

Uusiseelantilainen Hunters Element on vaatevalmistaja, joka painottaa metsästysvaatteissaan kerrospukeutumista ja erittäin toimivaa Desolve-camokuosia. Markkinoiden paras laatu, pisin takuu ja tinkimätön työnjälki takaa kevyet ja maastoonsa soveltuvat asusteet.