Outlet » Sasta Haukka Takki

Sasta Haukka Takki

Tuotekoodi: 01-0139-0026-1

AUTTAA PUNKKIPAINAJAISEEN. Erityisesti Suomen vaarallisinta ”petoa” vastaan suunniteltu klassinen ja monikäyttöinen retkeilytakki, jonka BuzzX® -viimeistely pitää punkit, hyttyset ja muut ötökät loitolla. Suomen vaarallisin peto on punkki. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

229.00 €
137.40 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 4 kpl

Paino: 0.8 kg

Monipuolinen Haukka takki sopii hyvin muun muassa retkeilyyn, kalastukseen ja metsästykseen. Vettä hylkivä kangas on erittäin kestävä ja vuorittomana takki myös hengittää hyvin. Takin monipuolisuutta lisäävät tilavat helmataskut, vetoketjullinen rintatasku sekä povitasku.

 

BuzzX® on mullistava kankaan pintaviimeistely, joka antaa pitkäkestoisen, tehokkaan suojan hyönteisiä vastaan. BuzzX® on syntynyt vuosien tutkimuksen ja testaamisen tuloksena. Se on hajuton ja väritön hyönteissuoja, joka kestää tuotteen oletetun eliniän, jopa 50 pesua. Uusintakäsittelyä ei tarvita. Ei kuivapesua. BuzzX® on testattua laatua. ÖKO-Tex® 100 standardi takaa tuotteen turvallisuuden. BuzzX® on testattu WHO:n protokollan mukaan sekä valmistettu vastaamaan Naton standardeja.

 

Säädettävä kaulus

Vetoketjullinen rintatasku

Tilavat helmataskut

Säädettävä helma

Tarroilla säädettävät hihansuut

Huppu myydään erikseen

Katso hoito-ohjeet tästä: Hoito-ohjeet

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös