Outlet » Sasta Haukka puku

Sasta Haukka puku

Tuotekoodi: 07-0139-0026-7

Klassinen ja monikäyttöinen retkeilypuku. Hyönteisiä hylkivä materiaali suojaa punkeilta, joka pienentää riskiä sairastua borrelioosiin huomattavasti. Suojaa myös muilta hyönteisiltä ja ötököiltä. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

 

379.00 €
284.25 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 14.80 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 1 kpl

Paino: 1.3 kg

Monipuolinen Haukka takki sopii hyvin muun muassa retkeilyyn, kalastukseen ja metsästykseen. Vettähylkivä kangas on erittäin kestävä ja vuorittomana takki myös hengittää hyvin. Takin monipuolisuutta lisäävät tilavat helmataskut, vetoketjullinen rintatasku sekä povitasku.

Perinteitä henkivät retkeily- ja erähousut, jotka on tehty kestämään. Haukka housuissa on erilaisille vartalotyypeille sopiva mitoitus. Käyttömukavuutta parantavat kankaan hyvä hengittävyys sekä BuzzX® -viimeistely, joka hylkii hyttysiä, punkkeja ja muita ötököitä. Vyötärökuminauha lisää käyttömukavuutta ja joustaa tarvittaessa. Housuissa on myös tilava reisitasku, johon mahtuu esimerkiksi kartta.

BuzzX® on mullistava kankaan pintaviimeistely, joka antaa pitkäkestoisen, tehokkaan suojan hyönteisiä vastaan. BuzzX® on syntynyt vuosien tutkimuksen ja testaamisen tuloksena. Se on hajuton ja väritön hyönteissuoja, joka kestää tuotteen oletetun eliniän, jopa 50 pesua. Uusintakäsittelyä ei tarvita. Ei kuivapesua. BuzzX® on testattua laatua. ÖKO-Tex® 100 standardi takaa tuotteen turvallisuuden. BuzzX® on testattu WHO:n protokollan mukaan sekä valmistettu vastaamaan Naton standardeja.

Materiaalit:

  • 50 % polyester 50 % puuvilla, kestävä vettähylkivä viimeistely, harjattu, BuzzX® -käsittely

Katso kokotaulukko tästä: Mittataulukko