Outlet » Sasta Nexus W takki

Sasta Nexus W takki

Tuotekoodi: 02-1128-0730-1

Naisten äänetön ja pehmeäpintainen metsästystakki suojaa täysin tuulelta ja sateelta. Gore-Tex® Paclite teknologian ansiosta erillistä vuorikangasta ei tarvita. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

449.00 €
179.60 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 10.50 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 1 kpl

Paino: 0.6 kg

Liikkuvalle metsästäjälle suunnitellussa takissa on vettähylkivät YKK AquaGuard -vetoketjut. Pitkät sivutaskun toimivat myös tuuletusaukkoina. Gore-Tex® Paclite teknologian ansiosta erillistä vuorikangasta ei tarvita.

Ominaisuudet:

Säädettävä suojaava huppu, jossa muotoiltava lippa.

Vettähylkivät YKK AquaGuard -vetoketjut.

Vetoketjulliset taskut

Vetoketjullinen rintatasku

Säädettävä helma

Säädettävät hihansuut

Materiaali Gore-Tex® 2L Pac

Koot: 32 - 46 N

Väri Dark Olive 38.

Pidä hyvää huolta Sasta-vaatteistasi!

Hyvin hoidetut Sasta -tuotteet säilyttävät erikoisominaisuutensa ja kestävät pitkään. Huolla vaatteitasi säännöllisesti ja noudattaa tarkasti pesuohjeita. Siten materiaalit säilyttävät erikoisominaisuutensa ja vaatteesi kestävät kovaa käyttöä ja vaativia olosuhteita vuodesta toiseen.

Vaatteet

Sasta -vaatteet ovat helppohoitoisia ja vesipestäviä (konepesu 30 tai 40 astetta). Noudata aina tarkoin kuhunkin tuotteeseen merkittyjä pesuohjeita.

Tuotteet pestään miedolla pesuaineella nurinpäin käännettyinä ja erillään muusta pyykistä. Rumpukuivausta tai voimakasta linkousta ei suositella, koska ne saattavat vioittaa tuotteen materiaaleja. Pesty tuote käännetään oikein päin, oiotaan ja ripustetaan hengarille tai narulle kuivumaan.

Gore-Tex®, Windstopper®, Polartec® ja Sasta EXP -tuotteita pestäessä ei saa käyttää huuhteluainetta, sillä se tukkiin kalvon tai kankaan kuitujen mikroskooppisen pienet huokoset ja veltostuttaa elastiset materiaalit. Myös valkaisuaineen käyttö on kielletty.

Jos vaatteeseen tulee tahroja, ne voidaan poistaa tahranpoistoaineella. Tahranpoistoainetta kannattaa kuitenkin kokeilla ensin esim. tuotteen sisäpuolelle, jolloin nähdään, ettei aine vahingoita päälliskangasta. Tuote pestään tahranpoiston jälkeen normaalisti pesuohjeen mukaan.

Useimmat Sasta -tuotteiden päällikankaat on kyllästetty likaa ja vettä hylkiviksi. Mikäli kyllästys on huonontunut tai hävinnyt käytössä ja pesuissa, vaate voidaan kyllästää uudelleen. Kyllästeaineita myydään urheilu- ja retkeilykaupoissa, jossa myös neuvotaan oikeanlaisen kyllästeen valinnassa.

Älä ompele Gore-Tex® ja Sasta EXP -vaatteisiisi merkkejä tai vastaavia, koska ommel puhkaisee vedenpitävän kalvon.