Tuotteet

Patagonia Women's Nano Puff Bivy Pullover

Tuotekoodi: 84196

Patagonia Women's Nano Puff Bivy Pullover on hupullinen malli ja soveltuu pidettäväksi sellaisenaan tai välikerrokseksi kylmille keleille. Pintakangas vettähylkivää kierrätyspolyesteriä, lämpöä eristävä ja kosteutta siirtävä materiaali.

239.00 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 13.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 1 kpl

Paino: 0.4 kg

Nano Puff™- anorakin täytteenä on käytetty lämmintä, hyvin kevyttä ja kokoon puristuvaa 60- grammaista Primaloft®Gold Insulation- eristysmateriaalia. Materiaali säilyttää märkänä jopa 96% eristävyydestään.

Takissa on joustava huppu. Päälikankaana kevyt täysin kierrätetty Pertex Quantum® ECO ripstop polyester DWR-käsittelyllä. Takin voi pakata pieneen tilaan sisätaskuun, jossa on vahvistettu ripustuslenkki. Takissa on myös vetoketjullinen  tasku edessä, joustavat hihansuut ja kiristysnauha helmassa.

Ominaisuudet:

Kevyestä 40- grammaisesta kierrätyspolyesteristä valmistettu vettä hylkivä pintakangas.

Tehokkain synteettinen lämpöä eristävä ja kosteutta siirtävä 60- grammainen Primaloft®Gold Insulation- eristysmateriaali, valmistettu pölyesteristä.

Tikkikangas vaakatason tikkauksella parantaa kestävyyttä.

Edessä tuulisuojalla varustettu vetoketju.

Kaksi vetoketjullista lukkosuojineen ja vetoketjullinen sisätasku, jossa vahva ripustuslenkki.

Kevyt huppu.

Kiristysnauha helmassa.

Paino 311 grammaa.

Valmistettu Vietnamissa.

Patagonia oli ensimmäinen outdoor alan yritys, joka aloitti fleecemateriaalin valmistuksen kierrätetyistä muovisista juomapulloista. Tuotteella on myös bluesign™ -ympäristömerkki.