Retkeily » Puukot ja kirveet » Sieniveitsi pakkauksessa

Sieniveitsi pakkauksessa

Tuotekoodi: SPOG003

Ekologinen luonnonmateriaalista käsin valmistettu sieniveitsi puukahvalla. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

36.00 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 1 kpl

Paino: 0.3 kg

Kauniit ja palkitut veitset valmistetaan käsin aidoista luonnon materiaaleista. Veitsen terä on ruostumatonta ja karkaistua terästä, kahva koivua. Myös harja veitsen päässä on luonnonkuiduista.

Sieniveitsi on saanut Taideteollisen Laatumerkin, joka merkkinä korkeasta laadusta ja muotoilusta. www.laatumerkki.fi

Sieniveitsi on korkealaatuinen suomalainen tuotte, joka valmistetaan luonnon raaka-aineista ammattitaidolla ja perinteitä kunnioittaen.

Sieniveitsen kahvojen sävyissä pieniä sävyeroja.

Valmistaja kertoo sieniveitsen syntytarinan.

Sienestystä harrastavana tulin miettineeksi vaihtoehtoa teollisesti tuotetulle sieniveitselle. Harrastukseni puukkojen parissa ohjasi minut suomalaiseen luontoon ja aitoihin materiaaleihin. Vuoden verran kypsyttelin ajatusta sieniveitsestä, kokeilin, taoin erilaisia teriä ja etsin silmää hivelevää kokonaisuutta.

Vihdoin sen löysin! Oikeanlainen ruostumaton terä, messingistä ja nahasta lappo, koivuinen kahva ja harja veitsen päähän luonnosta. Jokainen veitsi on uniikki tuote - käsin taidolla tehty ja huolella viimeistelty. Pintakäsittely vernissalla ja tervalla takaa kahvan kestävyyden ja antaa tuoksun menneiltä ajoilta.

Tämä mallisuojattu tuotteeni on kiitosta saanut ja sen muotoilua on huomioitu laajemminkin onnistuneeksi. Sieniveitsi on mukava antaa lahjaksi ja mukava se on myöskin lahjaksi saada.