Retkeily » Tulentekovälineet » Fire Lighting Kit tulentekovälineet

Fire Lighting Kit tulentekovälineet

Tuotekoodi: 50607340

Pakkaus sisältää kolme tuotetta: FireSteel 2.0. tulukset pillillä (3000 sytytyskertaa). FireFork makkaratikun pää. Tinder-on-a-rope sytytystikku rispustuslenkillä.

19.95 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 11 kpl

Paino: 0.2 kg

Pakkauksen sisällä pieni kirjanen tulen tekemisestä ja lahjakortti.

Valmistusmaa Ruotsi

Pakkaus, jolla sytytät tulen ja grillaat makkarat. Sisältää FireSteel 2.0 tulukset, Tinder-on-a-Rope sytytystikun ja FireFork makkaratikun pään.

Original Fire Steel® tulustikku sytyttää nuotion, takan, retkikeittimen tai grillin muutamalla raapaisulla vaikeissakin sääoloissa. Toimii hyvin myös märkänä ja korkeassa ilmanalassa. Tuottaa n. 3000°C kirkkaita kipinöitä, jotka toimivat tarvittaessa myös hätäsignaalina. Kesto jopa 3000 sytytyskertaa. Soveltuu retkeilyyn, mökkeilyyn, kalastus- ja metsästysreissuille sekä campingiin. Tinder-on-a-Rope sytytystikun ja FireFork makkaratikun pään.

Tinder-On-A-Rope on ripustuslenkillä varustettu tervastikku, joilla sytytät helposti tulen kaikissa olosuhteissa. Luonnonmukaisin menetelmin Meksikossa sytykekäyttöön viljellystä metsästä tuotettua 80% pihkapitoisuuden omaavaa puuta. Raaputa veitsellä tai tuluksen raapaisulevyllä hieman purua sytykkeeksi tai tee tikkuun veitsen kärjellä kuoppa, johon sytytät tulen FireSteel tuluksilla, jonka jälkeen pystyt ohjaamaan tasaisesti palavan sytytysliekin haluamaasi paikkaan. Yksi tikku riittää helposti vuoden tarpeisiin. Tikku voidaan sammuttaa ja käyttää uudelleen. Palaa erittäin kuumana, pitkään ja toimii myös täysin märkänä! Pituus n. 15 cm.

FireFork on teräksinen makkaratikun pikaliitospää, joka lukittuu helposti keppiin tai puutikkuun. Mahdollistaa makkaran, kalan tai vihannesten kypsyttämisen kaikkialla missä on tulta ja kulkee reissussa mukana. Irrotettavissa nopeasti käytön jälkeen seuraavaa kertaa varten. Helppo kuljettaa piikit työnnettynä toimitukseen kuuluvaan suojakoteloon. Suojakotelossa kiinnityspiste kiinnitysnarulle.