Suosittelemme » HYLJE POLAR C HAALARI (SAFARI)

HYLJE POLAR C HAALARI (SAFARI)

Tuotekoodi: 601286HA

Miesten Polar C Haalari on erittäin lämmin ja laadukas. Soveltuu safarikäyttöön, työhön, pilkkijöille ja kaikille eränkävijöille. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

225.00 €
135.00 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 2 kpl

Paino: 1.1 kg

Saatavilla koot 46-64

Materiaali: PE 420D, vanu 150g, YKK 8/6mm

Saatavilla väreissä musta, sininen ja punainen ( puna/musta) .

Yli 40 vuoden kokemus takaa tuotteiden korkean laadun kaikkia yksityiskohtia myöten.

Historia: Suomen Laatuhaalareiden yrittäjänä toimii Jaakko Känsälä, jolla on yli 40 vuoden rautainen kokemus moottorikelkka-asusteiden kehittäjänä ja valmistajana. Samaan aikaan kun moottorikelkkatehdas tuli Rovaniemelle, aloitti Känsälän perhe haalareiden valmistuksen Rovaniemellä.

Aikoinaan LOMATEXin ”hopeahaalari” oli erittäin suosittu moottorikelkkailijoiden ja pilkkijöiden keskuudessa. Puhuttiin "Kaamasen kansallispuvusta”.
Tämän aikakauden "hopeahaalari" on Jaakon 1990-luvun puolivälissä kehittämä kelkkahaalari, joka valmistettiin Rajavartiolaitokselle. Haalari voitti silloin ylivoimaisesti Rajavartiolaitoksen suorittaman testin vastaaville haalareille. Haalarissa oli muun muassa ainoana sisällä henkselit, jotka olivat Jaakon patentoimat.

Tänä päivänä tuosta haalarista on tehty muutamia kopioita ja valmistus on teetetty Kaukoidässä, minkä takia laatu ei ole ollut enää sama.
Tämän vuoksi Jaakko on ottanut alkuperäisen Rajavartiolaitoksen haalarin valmistukseensa kunnioittaen niitä laatuvaatimuksia, jotka Rajavartiosto aikoinaan sille asetti.

Haalari on nyt tullut markkinoille nimellä X-TREME-haalari, joka on tehty alkuperäisistä materiaaleista, värinä oliivinvihreä, musta sekä uutuusväri camo. 

Jaakko teki haalareita myös Winroy-tuotemerkillä, mutta joutui luopumaan siitä sairauden vuoksi vuonna 2009. Nyt hän on taas kunnossa ja valmis uusiin haasteisiin niin kelkka/pilkkiasujen kuin kevyiden ja hengittävien HYLJE-asujen parissa.