Suosittelemme » Patagonia Men's Nano Puff Hoody Jacket

Patagonia Men's Nano Puff Hoody Jacket

Tuotekoodi: 84221

Patagonia Men's Nano Puff Hoody Jacket on tuulenpitävä ja vettähylkivä hupullinen Nano Puff- takki miehille. Normaali mitoitus. Soveltuu pidettäväksi sellaisenaan tai välikerrokseksi kylmille keleille. Toimitusaika 1- 3 arkipäivää.

 

229.00 €
103.05 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 1 kpl

Paino: 0.4 kg

 

Nano Puff- takin täytteenä on käytetty lämmintä, hyvin kevyttä ja kokoon puristuvaa 60- grammaista Primaloft®Gold Insulation- eristysmateriaalia. Materiaali säilyttää märkänä jopa 96% eristävyydestään.

Takissa on joustava huppu. Vettähylkivä pintakangas.Ulkokerros valmistettu kosteutta siirtävästä kierrätyspolyesteristä. Vetoketjut varustettu tuuli- ja lukkosuojalla. Takin voi pakata pieneen tilaan sisätaskuun, jossa on vahvistettu ripustuslenkki. Takissa on myös kaksi vetoketjullista taskua, joustavat hihansuut ja kiristysnauha helmassa.

 

Ominaisuudet:

Kevyestä 40- grammaisesta kierrätyspolyesteristä valmistettu vettä hylkivä pintakangas.

Tehokkain synteettinen lämpöä eristävä ja kosteutta siirtävä 60- grammainen Primaloft®Gold Insulation- eristysmateriaali, valmistettu pölyesteristä.

Tikkikangas vaakatason tikkauksella parantaa kestävyyttä.

Edessä tuulisuojalla varustettu vetoketju.

Kaksi vetoketjullista lukkosuojineen ja vetoketjullinen sisätasku, jossa vahva ripustuslenkki.

Kevyt huppu.

Kiristysnauha helmassa.

Paino 357 grammaa.

Valmistettu Vietnamissa.

Patagonia oli ensimmäinen outdoor alan yritys, joka aloitti fleecemateriaalin valmistuksen kierrätetyistä muovisista juomapulloista. Tuotteella on myös bluesign™ -ympäristömerkki.

Miesten vaatteet. Miesten takit. Retkeilyvaatteet. Ulkoiluvaatteet.