GRIPCARE

Tuotekoodi: 84-691001-000

Optiwax Gripcare on Optigrip® ja Nanogrip® -pitopohjasuksille tarkoitettu nestemäinen jäänestoaine. Säätilojen vaihtuessa pakkasen ja lauhan välillä, voide estää jäänmuodostusta. 


 

19.95 €
9.97 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 6 kpl

Paino: 0.1 kg

Se sisältää samoja luistoa parantavia partikkeleita, joita on jo valmiina mainituissa pitopohjasuksissa. Gripcare parantaa Optigrip® ja Nanogrip® -pitopohjasuksien luisto- ja pito-ominaisuuksia, helpottaa uuden suksen käyttöönottoa sekä estää jäätymistä ongelmakeleissä tukkimatta pohjan nanohuokosia.

Optiwax mallistosta löytyvät tuotteet kaikille voiteluvapaille suksille.

Optigrip® ja Nanogrip® -sukset toimivat kaikissa olosuhteissa, mutta niiden toiminta on parhaimmillaan kun lumessa on paljon kosteutta. Optiwax Gripcare ja Gripcleaner perustuu samaan innovaatioon kuin valmistamamma voiteluvapaat Optigrip® ja Nanogrip® nanopinnoitteet. Tämä takaa suksien täydellisen toimivuuden. Mohair karvalla varustetun skin-suksen luiston parantamiseen, jäätymisen ja vettymisen estämiseen paras tuote on Optiwax Luistonauha. Aika ajain suksi kuitenkin tarvitsee puhdistusta ladulta tarttuneesta liasta. Puhdistusaineen pitää olla sopiva karvalla sekä sen liimaukselle. Optiwax skincleaner on kehitetty sopimaan kaikille skin karvoille, sekä se ei vaikuta heikentävästi skin karvan liimaukseen.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös