Urheilu ja liikunta » Hiihto » GRIPCLEANER®

GRIPCLEANER®

Tuotekoodi: 84-691002-000

Gripcleaner® on suunniteltu Optigrip® ja Nanogrip® -pitopohjasuksien tehokkaaseen puhdistukseen. Suksen pohjan puhdistus on kaiken perusta. Optiwax tuotteita voi käyttää kaikissa voiteluvapaissa suksissa. YOKO suksen omistajalle tai ostajalle suositellaan vain Optiwax -tuotteiden käyttöä.

9.95 €
4.97 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 6 kpl

Paino: 0.1 kg

Gripcleaner liuottaa tehokkaasti pitopohjasuksen pohjaan kertyneen lian vaurioittamatta suksen nanohuokosia. Optiwax Gripcleaner®-nestettä suositellaan käytettäväksi aina kun suksen pito- tai luisto-ominaisuudet ovat heikentyneet likaantumisen vuoksi.

Optiwax mallistosta löytyvät tuotteet kaikille voiteluvapaille suksille.

Optigrip® ja Nanogrip® -sukset toimivat kaikissa olosuhteissa, mutta niiden toiminta on parhaimmillaan kun lumessa on paljon kosteutta. Optiwax Gripcare ja Gripcleaner perustuu samaan innovaatioon kuin valmistamamma voiteluvapaat Optigrip® ja Nanogrip® nanopinnoitteet. Tämä takaa suksien täydellisen toimivuuden. 

Mohair karvalla varustetun skin-suksen luiston parantamiseen, jäätymisen ja vettymisen estämiseen paras tuote on Optiwax Luistonauha. Aika ajain suksi kuitenkin tarvitsee puhdistusta ladulta tarttuneesta liasta. Puhdistusaineen pitää olla sopiva karvalla sekä sen liimaukselle. Optiwax skincleaner on kehitetty sopimaan kaikille skin karvoille, sekä se ei vaikuta heikentävästi skin karvan liimaukseen.

 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös