Urheilu ja liikunta » Vesilajit » Uima-asut » Naisten uima-asut » Aqua Sphere Suzy laadukas bikinimallinen uima-asu naisille

Aqua Sphere Suzy laadukas bikinimallinen uima-asu naisille

Tuotekoodi: 008396

Hengittävä nopeasti kuivuva bikinimallinen naisten uima-asu. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

39.00 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Varastossa: 2 kpl

Paino: 0.3 kg

 

Kuivuu nopeasti

Hengittää

UVA- & UVB -suoja

Materiaali: 47% PBT 53% Polyester

Teknologia, laatu ja mukavuus ovat Aqua Spherelle tuotekehityksessä ykköasia. Tiivis yhteistyö uintialan ammattilaisten kanssa on mahdollistanut varusteiden kehittämisen vastaamaan vaativiakin tarpeita.

Aqua Sphere on valmistanut uintivälineitä, uimapukuja ja uimalaseja jo yli kymmenen vuoden ajan. Heidän tuotekehityksessään on otettu kaikentasoiset harrastajat huomioon, niin aktiiviset uimarit, innokkaat harrastajat kuin triathlonistitkin.

Aqua Sphere kehittää uimavarusteita yhteistyössä huippu-urheilijoiden kanssa. Heidän tukenaan on mm. kahdeksankertainen olympiamitalisti Amanda Beard sekä Ironman -maailmanmestari Faris Al Sultan. Yhteistyö käyttäjien kanssa on mahdollistanut laaja-alaisen tuotekehityksen.

Tuotekehityksen myötä Aqua Sphere on luonut markkinoille täysin uudenlaisia uintivarusteita, joiden yksilölliset ominaisuudet ovat patentoituja. Merkittävimpiin innovaatioihin kuuluu mm. uimapukujen muotoilu, sekä ensimmäisenä maailmassa kehitetty veden alla puristuva materiaali, joka parantaa liikkuvuutta ja voimaa huomattavasti.