Tietoa meistä

 

 

 

OneGear Oy perustettiin vuonna 2015 keskittyen kestävän kehityksen ja kulutuksen tuotteisiin. OneGear Oy on saanut palvella jo tuhansia asiakkaita verkkokaupassamme sekä kivijalkamyymälässämme, joka sijaitsee Pielavedellä.

Tuotevalikoimamme koostuu laadukkaista ja tunnetuista tuotemerkeistä sekä pienemmistä käsityönä valmistetuista laatutuotteista. Yhtiö myy ulkoiluun, vapaa- aikaan, kalastukseen, metsästykseen, retkeilyyn ja työhön liittyviä tuotteita, tarvikkeita sekä vaatteita. Pyrimme jatkuvasti laajentamaan tuotevalikoimaamme.

Asiakkaana olet meille erityisen tärkeä. Asiakaskeskeisen toimintamme pohjana on kuluttajien arvostus ja kunnioitus. Korkea moraali ohjaa toimintaamme ja noudatamme eettisiä standardeja ja avoimuutta työssämme. Arvojemme tavoitteena on ohjata toimintaamme kohti tarpeitasi.

Toimimme ympäristövastuullisesti ja haluamme vaikuttaa yhteisen elinympäristön hyvinvointiin. Painotamme tuotevalikoimissamme laadun lisäksi eettisiä näkökulmia ja suosimme valmistajia, joiden tuotantoketju on mahdollisimman läpinäkyvä. Kannamme vastuun ympäristöstämme nyt ja tulevaisuudessa. Huolenpito seuraavista sukupolvista on meille itseisarvo.

Pyrimme kehittymään jatkuvasti ja haluamme tehdä asiakkaiden ostoskokemuksesta yksinkertaisen ja mukavan. Otamme mielellämme vastaan palautetta toiminnan kehittämiseksi asiakasystävällisempään suuntaan.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme aina valmiina palvelemaan sinua. Tervetuloa ostoksille!